marți, 10 martie 2009

Cate ceva in plus despre mine...

Dupa cum scrie undeva la profilul meu, sunt o fire sociabila, uneori vorbesc mult, sunt cam zapacita, imi plac animalele, imi plac foarte mult florile, insa preferatele mele sunt trandafirii, zambilele, freziile si ghioceii. Sunt innebunita dupa animale, placandu-mi in mod special cainii, iepurasii, caprioarele si papagalii. Am avut cativa pestisori pe acasa, dar nu a durat prea mult sederea lor:P. Imi fac prieteni destul de greu, chiar daca sunt o fire sociabila. Comunic cu cei din jurul meu, insa pun foarte greu suflet la cineva, astfel incat sa am indeajunsa incredere incat sa devina unul sau una dintre prietenii sau prietenele mele. Spun asta pentru ca majoritatea persoanelor din ziua de azi sunt destul de parsive incat sa poarte multiple "masti" in diferite circumstante. Iar mie nu imi plac astfel de persoane. Nu ii judec pe altii pe la spate, ce am de spus spun verde in fata. Fara nici un fel de teama, chiar daca adevarul uneori doare. E mai indicat asa. Sunt la facultate, la specializarea jurnalism. Insa nu stiu daca vreau sa profesez chiar pe domeniul meu. In primul rand pentru ca este unul dintre cele mai prost platite posturi si in al doilea rand am un alt vis pe care vreau sa il indeplinesc din tot sufletul.
Imi plac excursiile, imi plac momentele de singuratate(uneori). Imi place ca seara, inainte de a dormi, sa stau intinsa in pat, cu lumina stinsa, ascultand in soapta muzica, refugiindu-ma in universul meu, in lumea mea alcatuita din gandurile mele, feeling-urile mele, conceptiile mele despre ceea ce ma inconjoara, materializarile lucrurilor frumoase pe care le am si imaginile celor dragi... Muzica e cea care ma linisteste, cea care imi goleste mintea de toate lucrurile aiurea care mi s-au intamplat azi si care poate vor veni maine. E cea care materializeaza in mine sentimentul de frumos, calm si speranta. Cea mai draga fiinta pentru mine, pentru care as face absolut orice, este mama, la care tin enorm, neputand exprima in cuvinte ceea ce simt pentru ea.
Uneori, pe moment, fac anumite lucruri pe care le doresc, dupa care numai dupa cateva minute , imi pare rau ca le-am facut. Sunt o fire care incearca pe cat se poate sa isi calculeze oarecum viata, sa puna la punct orice detaliu. De aceea de cele mai multe ori cand fac cate ceva, apoi, nu stiu de ce, imi pare rau. Probabil si datorita faptului ca m-am inchis in mine de la o vreme incoace. Imi place sa stau in casa. Nicidecum nu prefer iesirile in oras in locul timpului petrecut in coltul meu de lume, in casa mea. Au inceput sa ma plictiseasca iesirile "in public". Le consider o pierdere de timp si o cheltuiala in plus, desi uneori mai ies, dar din ce in ce mai rar. Prefer sa stau in casa, sa ascult muzica, sa mai invat, sa stau pe calculator, sa fac ordine.... Orice altceva.
Momentan nu pot spune ca ma gandesc in mod constant la viitorul meu, insa este una dintre prioritatile mele. Vreau sa realizez ceva maret, vreau sa las ceva in urma mea. De cele mai multe ori, este unul dintre gandurile ce persista in mintea mea inainte de a pune capul pe perna.
Nu stiu ce mai pot spune, nu prea mai am idei.... Daca imi mai vin ceva idei, promit a le pune la vederea tuturor intr-un viitor articol.
P.S. Multumesc din suflet celor ce imi viziteaza blogul. Si tin sa mentionez ca imi petrec mai tot timpul "rasfoind" randurile blogurilor voastre si incercand sa mai aflu cate ceva despre cei din jurul meu. Chiar daca nu las commenturi la fiecare articol, sa stiti ca le citesc cu placere. Si de asemenea tin sa le cer scuze celor carora nu le-am lasat commenturi din lipsa de timp uneori sau din cauza faptului ca nu le merg parolele acelea pe care trebuie sa le descifrezi dupa ce scrii parerea ta... Ori nu se incarca, ori nu apare nimic...:-??

14 comentarii:

Lisandru Cristian spunea...

Am citit cu plăcere toate aceste destăinuiri şi trebuie să spun că vin de fiecare dată cu plăcere pe blogul tău... Eşti o persoană deosebită, din toate punctele de vedere... Şi se simte că nimic nu este fals...

Anonim spunea...

de aia am renuntat eu la verificarea cuvantului. Nu ii pot obliga pe ceilalti sa face ce mie nu imi place :)

si ince ceva, as arunca oricand laptopul pe geam, abia mi-am cumparat un nou ceas - singurul impediment in a sta zile intregi cu telefonul inchis.
:)

adriana spunea...

ai o carte de vizita interesanta si m-as bucura sa fie si sincera...daca vrei sa primesti un dar, te astept cu un comentariu la mine.... http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/03/dar-de-la-dardindar.html

Ana-Maria spunea...

Am citit "cartea ta de vizita",din tot ce ai spus reiese faptul ca esti sincera.Pot spune ca si eu inainte sa adorm ascult muzica pentru ca simt ca ma linisteste.:)

Zauxst spunea...

Depinde la cine te raportezi când e vorba de "ieşirile în public". Şi unde... Dar aşa e... acuma cu criza asta economică... e problemă mare, ajungi să iroseşti timpul sau să te bucuri pentru 5 minute, că atât te ţine buzunarul

nakudo spunea...

atat de directa...super..adevarul e greu de dus dar de preferat unei minciuni frumoase..

Unknown spunea...

incearca sa scrii mai des, nu te lasa invinsa de regrete...

Dragoș N. Savu spunea...

Interesant ceea ce ai scris, insa ai grija la ambiguitati si la unele clisee. Mult succes in continuare!

Romeo V spunea...

Nu stiu daca trebuie neaparat sa incerci sa realizezi ceva 'maret' in viata... incearca mai degraba sa faci lucruri care iti plac si care iti sunt folositoare. Daca profesia de jurnalist nu te incanta foarte tare, nu banii trebuie sa fie principalul motiv... bani vei castiga oricum si notiunea asta este foarte relativa.
Mi-a placut ca ai scris despre un vis pe care vrei sa-l indeplinesti din tot sufletul... iti doresc mult curaj si incredere!

Anonim spunea...

Decat sa regreti ceva ce nu ai facut,mai bine ai pareri de rau pt ceva ce ai facut. Pierdem atat de mult timp regretand, incat uitam de ceea ce avem de facut. Trecutul nu ne defineste e doar o pata de culoare a personalitatii noastre... important e ca sa stim sa traim in prezent, prin prisma trecutului si in favoarea viitorului... :)

Spor la scris!

DANIIL spunea...

Imi place blogul tau..esti foarte sincera.Iti multumesc!

Andrei spunea...

foarte multa sinceritate in blogul tau ..

Diana spunea...

Ma bucur sa te cunosc asa cum esti!

Kimhanson spunea...

Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei să vindeci vreo boală.
*Dacă vrei noroc în viața ta.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
: e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
Whatsapp: +2348032246310