miercuri, 30 decembrie 2009

Eu si...

E adevarat. Nu am mai scris de foarte multa vreme. Nu am mai avut timp si de ce sa nu recunosc, uneori mi-a fost lene sa tastez cateva cuvinte... Am avut perioade in care mi-am dorit sa scriu, insa ceva nu m-a lasat... Am avut perioade in care am scris si am sters, dupa care am scris din nou si iar am sters... Am avut perioade in care nici calculatorul nu l-am aprins... Am avut perioade in care eu si... am fost intr-un decalaj total... Lumea de sub picioarele mele se zdruncina cu toata forta sa. Eu eram precum un puzzle care incerca sa isi uneasca piesele, dar la prima adiere de vant acestea se imprastiau in imensitatea rece a universului ce ma inconjura... Eu si... eu. Atat. Ceilalti nu existau sau poate ca nu vroiam eu sa ii vad, sa stiu de existenta lor. Insa a trecut toata aceasta cearta cu mine insumi, cu universul meu, cu tot ce e frumos. Acum ma integrez in universul celorlati... Din nou. Asa cum am incercat sa fac mereu. Chiar daca poate nu mi-a reusit. Si e atat de bine, de cald si de frumos...

13 comentarii:

Flory spunea...

La multi ani, colega! Sper ca in 2010 sa iti fie cald, bine si frumos, asa cum iti doresti!
Un an nou fericit!

Sorin M. spunea...

La multi ani! Sa-ti fie visele realitate!

George Colang spunea...

mult succes..

Dino spunea...

Ciao Andrea
ti lascio infiniti auguri per il nuovo anno

elinca spunea...

Ma regasesc in tine>sa fii mereu asa si nimic si nimeni sa nu te schimbe>iti doresc lumina si iubire>

Alina Dospinescu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
♥ M.♥ spunea...

frumos... alegi cuvintele asa incat fiecare trezeste in mine un "ceva" , o traire ... imi conturezi fiinta in unele clipe prin aceasta postare ...

frumos. O sa te mai "citesc" :)

P.S. am citit ca esti studenta la jurnalism .. al 2`lea sau al 3`lea an .. banuiesc ... sunt a 12`a si tot la jurnalism vreau sa dau. poate o sa ma ajuti sa-mi fac o impresie despre facultate in sine.
mersi.

Andrei Ghiorghe spunea...

Te intzeleg f bine, eu nu am mai scris de doi ani. Revin.Te urmaresc, sper sanu renunt din nou inaintea ta !

Banu Theodora spunea...

Sti,ma regasesc in cuvintele tale adunate pentru a forma un tot! Felicitari!

Unknown spunea...

Hristos a inviat!

Toti avem perioadele noastre si uneori ne prinde tare bine sa inchidem calculatorul si sa ne relaxam si altfel. Fara mess, blog, net, facebook, twitter..nimic, nada..zero..:))

Felicitari pt. blog! E tare nice..:)

mihai brasov spunea...

Bine ai revenit. Sa iti fie caldura prietenilor aproape forever :)

Pasiunea spunea...

bine ai revenit

Kimhanson spunea...

Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei să vindeci vreo boală.
*Dacă vrei noroc în viața ta.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
: e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
Whatsapp: +2348032246310