duminică, 18 ianuarie 2009

... ... ...

Intr-o zi ca aceasta de duminica, oare ce ar trebui sa fac? Momentan nu ma simt prea bine. Nu spun asta pentru ca ma doare ceva, ci pentru ca pur si simplu ma simt asa... aiurea. Incerc sa imi gasesc locul prin casa si NU POT. Incerc sa ma gandesc la ziua de maine, cand voi avea primul examen pe anul acesta si NU POT. Incerc sa imi ocup timpul cu ceva si NU POT. Incerc sa imi pun ordine in ganduri si NU POT. NU POT sa fac nimic. NU POT sa ma gandesc la nimeni, la nimic. Nici macar la mine. Parca cineva mi-ar fi spalat creierul si mi l-ar fi golit de orice amintire, de orice gand. NU POT sa concep nici o imagine, NU POT sa trasez conturul vietii mele, NU POT face absolut nimic. Parca as fi paralizata sufleteste.
Dau drumul la muzica si stau in pat incercand sa ma relaxez, dar mi se ia. Deschid geamurile la balcon, incercand sa iau putin aer, uitandu-ma la ceea ce se intampla dincolo de barierele mele emotionale si dincolo de peretii apartamentului meu, insa ma satur numai dupa nici 5 minute. Incerc sa iau cursurile sa invat, dar dupa cateva secunde la arunc pe jos si plec... in dormitor. Iau un album cu poze, ma uit pe el si incep sa plang. Imi aduc aminte de o melodie care mi se potriveste in astfel de momente si din nou obrazul meu devine o cale usor de strabatut pentru lacrimile ce asteptau in coltul ochiului. Imi zic: "Andreea, revino-ti!" Ma duc, imi aprind o tigare si incerc sa ma abtin sa mai plang. Am incercat atatea azi si nu am putut face nimic.
Singurul lucru de care imi pare rau e ca a mai trecut inca o zi din marea de zile pe langa mine in care nu am "putut" face nimic si NU AM FACUT NIMIC. Poate e ultima, poate nu se va mai intampla, poate e doar vina mea si atat... A nimanui altcuiva. In astfel de zile pot decat sa sper. Atat si nimic mai mult.

5 comentarii:

corinutza spunea...

interesante aceste randuri mi se potrivesc si mie acelasi lucru am facut si eu toata ziua nu am facut nimic nu am stiut ce sa fac.....imi place blogul tau f mult ,imi place ca scrii mereu ceea ce simti in acel moment....

Adrian spunea...

Duminica, neputinta de a face ceva ... lenea care ne macina sau pur su simplu ne lipseste ceva ...frumos blog

von stroeberg spunea...

zambeste maine va fi mai rau...

Sorin J. spunea...

Am un sfat. Ce'ar fi ca in ziua urmatoare, sa inlocuiesti acel "nu" cu un "da" ? Pentru ca de fapt, acel "nu pot" e de fapt "nu vreau". Incearca macar o data, sa faci ceva ce nu'ti place :)
Asculta o melodie ritmata, suna'ti un prieten/prietena si iesiti pe afara. In casa niciodata nu o sa ai ce face. Sa vrei lucruri noi. Orice. Du'te intr'un loc unde nu ai mai fost deloc sau nu ai mai fost de mult timp...fa ceva, numai iesi din casa :) Te astept cu un post despre asta :)

Kimhanson spunea...

Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei să vindeci vreo boală.
*Dacă vrei noroc în viața ta.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
: e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
Whatsapp: +2348032246310